Referanser
30.09.15
Arbeidene ble utført på tid og til avtalt pris.
Vi hadde ikke drømt om at resultatet skulle bli så bra. Parketten så ut som nylagt. Spesielt et parti på kjøkken var veldig nedslitt og vi var skeptiske til om det overhode var mulig å få det til å bli fint. Også her så det ut som om parketten var nylagt. Jeg kan anbefale firmaet på det aller beste.
Tor P.

15.06.15 10:07
Leverer i alle ledd fra første mail til sluttført arbeid!
Svarer raskt på telefon/mail. Kommer til avtalt tid. God info. underveis. Utmerket sliping av gulv. Ikke støv. Rydding og rent. Anbefaler Gulvsliper 1 på det varmeste. Gulv ble enda bedre enn forventet. Superfornøyd :)
Kristin H

19.10.14 12:05
Vanvittig fornøyd med arbeidet.
Eg har fått ein ekstrem flott parkett. God informasjon på heimesida, klare og tydelege svar ved kontakt med firmaet og firmaet var flinke til å informere om ekstra utgifter som kom pga ei trapp. Kan anbefales.
Turid R

2014-02-12
En liten tilbakemelding på sliping av gulv
En liten tilbakemelding på sliping av gulv gjort av gulvsliper 1 Rask responstid, punktlig, effektiv, ryddig og godt resultat. 5 stjerner Jeg grudde meg til å slipe gulvet. Hadde hørt mange historier om mye støv og rot, men dette var ikke problem i det hele tatt. Til de som tenker og vurderer om de skal slipe gulv, sett igang og la gulvsliper 1 gjøre jobben ;)
Anne Berit

2014-01-21
Nettop ferdig
Da har gulvsliper1 nettopp blitt ferdig med å slipe og lakkere stua mi. Han var en kjekk fyr, og gjorde en kjempebra jobb. Jeg var redd for at det ble mye støv, men han garanterte meg at det ble nesten ingenting. Det ble det heller ikke. Gulvet ble fint.
Berith Simundsen

2013-09-04
Arbeid Utført i Juni:
Kommentar til utført arbeid i juni:
Meget godt fornøyd med utført arbeid. Levert til avtalt tid og pris.
Steinar Sunde

2013-08-26
Godt fornøyd
De var flinke, kom på tiden og ferdige i tide. Gulvet ble bra!
Veronika K

2013-08-12
Storfornøyd!
Vi hadde en maildialog med Gulvsliper 1 før de fikk jobben. De sendte oss bilder og kom med råd, de virket skikkelige å seriøse i mailene.
Siden de er ett av bare noen få firma som er godkjendt av nfp, og all den gode omtalen de har her, valgte vi å gå for de på tross av at det fantes rimeligere firma der ute.
De kom 07.30 og fikk på hvit olje første dag på 2 trapper og en stue. Så la de på lakk de neste dagene. Det ser kjempebra ut, og vi er MEGET fornøyde!
Vil absolutt anbefale Gulvsliper 1 til alle som vurderer å slipe gulv!
Eva Langholen

2013-07-02
Hvit olje + lakk
Snakket med Rikard lenge på tlf om forskjellige måter å få hvitt gulv for. Gikk til slutt for hvit olje + lakk, og ble veldig godt fornøyd med resultatet.
Service og oppfølging var bra, og han ble ferdig til avtalt tid.
Berith

2013-05-28
Hjalp med KRISE!
Jeg ringte gulvsliper1 i går kveld, og forklarte at jeg hadde prøvd å slipe trappen selv. Det gikk rett til H. han kom dagen etterpå, etter vanlig arbeidstid og slipte trappen slik at den nå er klar til maling. Kjempeservice, og en kjekk og flink fyr.
Kjetil

2013-03-07
Sliping og hvitoljing
Brukte Gulvsliper 1 siden jeg fikk godt inntrykk av han. Gulvet ble fantastisk, og han ble ferdig 1 dag tidligere enn fristen. Hyggelig og grei å snakke med, holdt oss oppdatert om hvordan han lå an daglig. Eneste var at han av og til var litt vond å få tak i på tlf, men han ringte alltid opp igjenn dersom han ikke tok tlf.
Karina Stene

2012-12-20
Kjempebra!
Hyggelig og saklig å snakke med. Servicebevisst og leverte bra resultat!
Han var syk fredagen, men jobbet lørdagen for å kompensere uten at det ble snakk om noe ekstra betaling, noe jeg mener er bra sevice!
Og fakturaen var som avtalt, noe som er viktig!
Morten Aslaksen

2011-09-22
Bra utført arbeid!
Alt ble gjort som avtalt.
NB! Referansene er klippet ut og limt inn fra HER.
Det er ikke gjort noen form for endringer i referansene annet enn å bytte ut soler med karakter. 5 av 5 soler blir altså 5/5. 4 av 5 soler blir 4/5.
Helge Braut

Fra galleriet:
Anbefalinger:
Vi har Rogalands mest fornøyde kunder! (Les mer)