Slipe eller skifte?
Du lurer kansje på om gulvet ditt kan slipes, eller om det må skiftes?
Selv med våre strenge kvalitetskrav til sluttresultatet, er det sjelden vi anbefaler å skifte ut den gamle parketten. Dersom den ikke er til å redde, hjelper vi deg deg med å skifte parketten også.

De vanligste problemene med gulv er gulning, hakker, sprekker, riper og løse lameller. Dette er ting vi jobber med hver dag. Hakker, sprekker og riper fuges slik at de ikke syns. Løse lameller byttes, eller festes på ny med ny lim slik at den holder i årene som kommer. Gulningen sitter sjelden dypt i treverket, og forsvinner selv i ekstreme tilfeller når gulvet slipes.

Vi lever i en ”grønn” tid. Vi setter større og større fokus på miljø. Det er verdt å tenke på at dersom du sliper gulvet hver gang det er slitt (gjennomsnittlig ca hvert 15. år), kan du benytte samme treverket i 60 år før det trenger å skiftes. Dette med utgangspunkt at parketten kan slipes tre ganger, som er vanligst.

Dette er et miljøbevist alternativ til å skifte parkett hvert 15. år. Ved å slipe parketten bidrar man til å redusere behovet for nedhogging av skogsarealer rundt i verden.

Husk at vi tilbyr gratis befaring, og kan da uttale oss om hvordan gulvet blir ved sliping. Eller så kan vi hjelpe med å skifte gulvet.

Er du fortsatt i tvil? Sjekk vårt galleri for å se hvor stor forskjell det er før og etter sliping!
Fra galleriet:
Anbefalinger:
Vi har Rogalands mest fornøyde kunder! (Les mer)